Edesvastuuttoman avointen rajojen politiikan seurauksena 18.8.2017 tapahtui Turussa jihadistinen terroristi-isku. Marokkolaismiehen iskun uhreiksi joutui kymmenen henkilöä. joista kaksi kuoli.

Turussa vietetään jälleen Kukkavirta-tapahtumaa islamilaisen terrorismin uhrien muistoksi sunnuntaina 18. elokuuta. Tapahtuman kokoontuminen on kello 12 Vähätorilla. Hiljaisen kulkueen jälkeen perussuomalaisten kansanedustaja, Vilhelm Junnila, pitää muistopuheen. Tämän jälkeen lasketaan kukat Aurajokeen.

Tapahtumalla on oma Facebook-sivu ja Hommaforumilla on aiheesta ketju.

PS, samaan aikaan äärivasemmisto järjestää protestiksi oman mielenosoituksen, koska se ei voi sietää sitä, että heidän holtittoman maahanmuuttopolitiikkansa valheisiin ja kestämättömiin seurauksiin kiinnitetään huomiota. Tätä protestitapahtumaa mainostetaan mm. äärivasemmistolaisilla ja anarkistisilla sivustoilla, kuten Varis-verkoston, Takku.netin ja vasemmistoliiton www-sivuilla. Ainakin yksi tilaisuuden puhujista on myös vihreistä.

Toivon mukaan poliisi saa tällä kertaa pidettyä hiljaista muistotilaisuutta häiriköimään pyrkivät äärivasemmistolaiset paremmin kurissa kuin viime vuonna, jolloin anarkistit pyrkivät mm. rummuttamalla ja asiattomalla huutelulla häiritsemään ja mellakkapoliisia tarvittiin estämään anarkistien pääsy liian lähelle. Mellakkapoliisista huolimatta jotkut näistä häiriköistä onnistuivat hyökkäämään mm. Marco de Witin ja kaupunginvaltuutettu Junes Lokan kimppuun. Marco de Witiltä murtui jalka ja polkupyörän lukolla hakannut hyökkääjä onnistui rikkomaan kaupunginvaltuutettu Lokan tablettitietokoneen.


Suoria lähetyksiä Turusta

Junes Lokka


Hegesippus: 190818 Kukkavirta Turku


Panu Huuhtanen: Kukkavirta188 terrorismin uhrien muistotilaisuus Turussa


Riikka Salmi: Kukkavirta 18.8.2019


Markus Koskelainen: 188 kukkaisvirta turku 18.8.2019


Rosa Tani: Turku Ilman Natseja


ASYL tekee kaiken oikein: Turku ilman nazeja 18.8.2019