Nyt on taas aika osallistua 612.fi-yhdistyksen järjestämään itsenäisyyspäivän 612-juhlakulkueeseen. Kaikki siis Töölöntorille 6.12. kello 18.30! Töölöntorilla juhlapuheen pitävät Kristian Viding ja Simo Grönroos.

Torilla pidettyjen juhlapuheiden ja kansallislaulun jälkeen soihtukulkue lähtee Hietaniemen hautausmaalle, jossa kulkueen järjestäjät laskevat yhteisen seppeleen sankarihaudalle. Sen lisäksi monet osallistujat sytyttävät haudoille ja muistomerkeille omia kynttilöitä.

Hommaforumilla on tämänvuotisesta kulkueesta avattu oma keskustelu.Vuoden 2016, 2017, 2018 ja 2019 kulkueista on myös omat ketjunsa. Vuonna 2020 612-kulkuetta ei järjestetty koronaviruspandemian vuoksi.

Äänestyspäätöksen helpottamiseksi kuntavaaleissa olemme listanneet joitain hyödyllisiä tietolähteitä. Näihin kuuluu mm. useampi vaalikone, millaisia numeroita pitää käyttää äänestyslapussa, missä voi ennakkoäänestää (huomaa myös se, että koronariskin pienentämiseksi joissain paikoissa on tarjolla mahdollisuus äänestämiseen ulkona) sekä mikä on vaalien aikataulu. Lue siis alta tarkemmin:Suomen itsenäisyyspäivä ei ole ainoa hyvä syy juhlimiseen 6. joulukuuta. Silloin on myös 11 vuotta täyttävän Hommaforumin syntymäpäivä! Mikä olisikaan parempi ajankohta Hommaforumin syntymäpäiville kuin juuri itsenäisyyspäivä.

Tänä vuonna saamme syntymäpäiväonnitteluita aina Afrikasta asti. Hommaforumilla puolestaan voi osallistua keskusteluun syntymäpäivistä tai vaikkapa tapaamalla 612-juhlakulkueen yhteydessä toisia hommaforumilaisia juhlavissa merkeissä.PS, pasifisteille on tarjolla myös aseeton vaihtoehto:Kohta on taas aika osallistua 612.fi-yhdistyksen järjestämään itsenäisyyspäivän 612-juhlakulkueeseen. Kaikki siis Töölön torille 6.12. kello 18.30! Torilla pidettyjen juhlapuheiden ja kansallislaulun jälkeen soihtukulkue lähtee Hietaniemen hautausmaalle, jossa kulkueen järjestäjät laskevat yhteisen seppeleen Sankariristille. Sen lisäksi monet osallistujat sytyttävät haudoille ja muistomerkeille omia kynttilöitä.

Tapahtuman jälkeen järjestetään vielä juhlakonsertti, josta kiinnostuneet voivat kysyä lisätietoja ja ilmoittautua mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. 612-tapahtuma tarjoaa myös mainion tilaisuuden tavata toisia Hommaforumin käyttäjiä.

Nyt kuudetta kertaa järjestettävä tapahtuma on vähitellen kasvanut tuhansien ihmisten joukkotilaisuudeksi ja samalla siitä on muodostunut suurin ja merkittävin isänmaallinen joukkotilaisuus Suomessa. Vaikka tapahtuma on poliittisesti sitoutumaton, valitettavasti useampana aiempana vuonna äärivasemmistolaiset ja anarkistit ovat pyrkineet häiritsemään tapahtumaa. Esimerkiksi vuonna 2017 yritettiin järjestää häirintätarkoituksessa alpakkatapahtuma samaan paikkaan ja vuonna 2015 poliisi joutui taltuttamaan häiriköitä projektiiliaseella ampumalla.

Hommaforumilla on tämänvuotisesta kulkueesta avattu oma keskustelu. Vuoden 2016, 2017 ja 2018 kulkueista on myös omat ketjunsa.

Edesvastuuttoman avointen rajojen politiikan seurauksena 18.8.2017 tapahtui Turussa jihadistinen terroristi-isku. Marokkolaismiehen iskun uhreiksi joutui kymmenen henkilöä. joista kaksi kuoli.

Turussa vietetään jälleen Kukkavirta-tapahtumaa islamilaisen terrorismin uhrien muistoksi sunnuntaina 18. elokuuta. Tapahtuman kokoontuminen on kello 12 Vähätorilla. Hiljaisen kulkueen jälkeen perussuomalaisten kansanedustaja, Vilhelm Junnila, pitää muistopuheen. Tämän jälkeen lasketaan kukat Aurajokeen.

Tapahtumalla on oma Facebook-sivu ja Hommaforumilla on aiheesta ketju.

PS, samaan aikaan äärivasemmisto järjestää protestiksi oman mielenosoituksen, koska se ei voi sietää sitä, että heidän holtittoman maahanmuuttopolitiikkansa valheisiin ja kestämättömiin seurauksiin kiinnitetään huomiota. Tätä protestitapahtumaa mainostetaan mm. äärivasemmistolaisilla ja anarkistisilla sivustoilla, kuten Varis-verkoston, Takku.netin ja vasemmistoliiton www-sivuilla. Ainakin yksi tilaisuuden puhujista on myös vihreistä.

Toivon mukaan poliisi saa tällä kertaa pidettyä hiljaista muistotilaisuutta häiriköimään pyrkivät äärivasemmistolaiset paremmin kurissa kuin viime vuonna, jolloin anarkistit pyrkivät mm. rummuttamalla ja asiattomalla huutelulla häiritsemään ja mellakkapoliisia tarvittiin estämään anarkistien pääsy liian lähelle. Mellakkapoliisista huolimatta jotkut näistä häiriköistä onnistuivat hyökkäämään mm. Marco de Witin ja kaupunginvaltuutettu Junes Lokan kimppuun. Marco de Witiltä murtui jalka ja polkupyörän lukolla hakannut hyökkääjä onnistui rikkomaan kaupunginvaltuutettu Lokan tablettitietokoneen.


Suoria lähetyksiä Turusta

Junes Lokka