Edesvastuuttoman avointen rajojen politiikan seurauksena 18.8.2017 tapahtui Turussa jihadistinen terroristi-isku. Marokkolaismiehen iskun uhreiksi joutui kymmenen henkilöä. joista kaksi kuoli.

Turussa vietetään jälleen Kukkavirta-tapahtumaa islamilaisen terrorismin uhrien muistoksi sunnuntaina 18. elokuuta. Tapahtuman kokoontuminen on kello 12 Vähätorilla. Hiljaisen kulkueen jälkeen perussuomalaisten kansanedustaja, Vilhelm Junnila, pitää muistopuheen. Tämän jälkeen lasketaan kukat Aurajokeen.

Tapahtumalla on oma Facebook-sivu ja Hommaforumilla on aiheesta ketju.

PS, samaan aikaan äärivasemmisto järjestää protestiksi oman mielenosoituksen, koska se ei voi sietää sitä, että heidän holtittoman maahanmuuttopolitiikkansa valheisiin ja kestämättömiin seurauksiin kiinnitetään huomiota. Tätä protestitapahtumaa mainostetaan mm. äärivasemmistolaisilla ja anarkistisilla sivustoilla, kuten Varis-verkoston, Takku.netin ja vasemmistoliiton www-sivuilla. Ainakin yksi tilaisuuden puhujista on myös vihreistä.

Toivon mukaan poliisi saa tällä kertaa pidettyä hiljaista muistotilaisuutta häiriköimään pyrkivät äärivasemmistolaiset paremmin kurissa kuin viime vuonna, jolloin anarkistit pyrkivät mm. rummuttamalla ja asiattomalla huutelulla häiritsemään ja mellakkapoliisia tarvittiin estämään anarkistien pääsy liian lähelle. Mellakkapoliisista huolimatta jotkut näistä häiriköistä onnistuivat hyökkäämään mm. Marco de Witin ja kaupunginvaltuutettu Junes Lokan kimppuun. Marco de Witiltä murtui jalka ja polkupyörän lukolla hakannut hyökkääjä onnistui rikkomaan kaupunginvaltuutettu Lokan tablettitietokoneen.


Suoria lähetyksiä Turusta

Junes Lokka


Elokuvaosuuskunta Siperia järjestää tämän viikon perjantaina Helsingissä kello 13-17 pressinäytöksen tällä hetkellä viimeistelyvaiheessa olevasta Seinäjoen arabikevät -dokumenttielokuvasta. Dokumentissa seurataan turvapaikanhakijakriisiä irakilaisen turvapaikanhakijan, vastaanottokeskuksen johtajan ja paikallisen maahanmuuttokriittisen aktivistin näkökulmista käsin. Dokumentti on nähtävävissä myöhemmin keväällä YLEn dokumenttiprojektissa.

Lisäksi toisinajattelija, kansallismielinen kansalaisjournalisti ja mielipidevanki, Tommy Robinson, on tapahtumassa kertomassa Britannian grooming gang -ilmiöstä. Britanniassa tuhannet tuhannet tytöt ovat joutuneet näiden niin kutsuttujen grooming-jengien tekemien seksuaalirikosten uhreiksi. Parhaiten ilmiö tunnetaan Rotherhamin yli 1400 uhria vaatineesta seksuaalirikosten sarjasta, mikä sai jatkua vuosikausia, koska viranomaiset olivat haluttomia puuttumaan siihen mm. rasismisyytösten pelossa.

Tapahtumaan on jonkin verran vapaalippuja. Vapaalippua voi pyytää lähettämällä yksityisviestin Hommaforumilla nimimerkille vihapuhegeneraattori. Mukaan viestiin tulee laittaa sähköpostiosoite ja nimi.Maanantaina 10.12. järjestetään Oulun kaupungintalon edessä kello 15-17 mielenosoitus jatkuvien lapsiin kohdistuneiden raiskaustapausten vuoksi. Tapahtumien, joista vuoden 2015 turvapaikanhakijakriisin aikana sisäministerinä toiminut Petteri Orpo on pyytänyt vaikenemaan. Iso osa viimeaikaisista lastenraiskauksista on turvapaikanhakijoina tai kiintiöpakolaisina tulleiden tekemiä. Tämä lienee yksi syy, miksei asiasta haluta keskustella. Nyt ei kuitenkaan ole aika vaieta, vaan meidän tulee tehdä kaikkemme, että viesti vastuullisemmasta politiikasta, varhaisemmasta puuttumisesta ja avoimemmasta tiedonvälityksestä toteutuu.

Aiheesta on myös ketju Hommaforumilla.


Tapahtuman / Sebastian Tynkkysen live stream


Vihapuhe FM / Junes Lokan live stream

Kohta on taas aika osallistua 612.fi-yhdistyksen järjestämään itsenäisyyspäivän 612-juhlakulkueeseen. Kaikki siis Töölön torille 6.12. kello 18.30! Torilla pidettyjen juhlapuheiden ja kansallislaulun jälkeen soihtukulkue lähtee Hietaniemen hautausmaalle, jossa kulkueen järjestäjät laskevat yhteisen seppeleen Sankariristille. Sen lisäksi monet osallistujat sytyttävät haudoille ja muistomerkeille omia kynttilöitä. Tapahtuman jälkeen Sarastus järjestää vielä juhlakonsertin Vantaalla.

Nyt viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma on vähitellen kasvanut tuhansien ihmisten joukkotilaisuudeksi ja samalla siitä on muodostunut suurin ja merkittävin isänmaallinen joukkotilaisuus Suomessa. Vaikka tapahtuma on poliittisesti sitoutumaton, valitettavasti useampana aiempana vuonna äärivasemmistolaiset ja anarkistit ovat pyrkineet häiritsemään tapahtumaa. Esimerkiksi vuonna 2017 yritettiin järjestää häirintätarkoituksessa alpakkatapahtuma samaan paikkaan ja vuonna 2015 poliisi joutui taltuttamaan häiriköitä projektiiliaseella ampumalla. Merkillepantavaa on se, että alpakkatapahtuman järjestämisen puolustamiseen joko tietämättömyyttään ns. hyödyllisinä idiootteina tai juonessa mukana ollen osallistui useita punavihreita poliitikkoja, kuten Anni Sinnemäki ja Ville Niinistö.

Hommaforumilla on tämänvuotisesta kulkueesta avattu oma keskustelu. Vuoden 2016 ja 2017 kulkueista on myös omat ketjunsa.

Ruotsin valtiopäivävaaleista on alkanut kuulua huolestuttavia uutisia. Jo aiemmin on tiedetty ongelmaksi se, että vaaleissa ei ole kunnollista vaalisalaisuutta: kaikki paikalla olevat näkevät minkä puolueen vaalilipun valitsee. Tämä huolestuttaa myös Ruotsin vaaleja ensimmäistä kertaa seuraamassa olevan Etyjin vaalitarkkailijoita.

Saman puoluekohtaisen vaalilippujärjestelmän takia nyt on ilmennyt uusi ongelma – sekä ruotsidemokraattien että vaihtoehto ruotsille -puolueiden vaalilippuja on puuttunut monilta äänestyspaikoilta, niitä on piilotettu tai hävitetty esimerkiksi kadulle viskaamalla.

Nynäshamnissa puolestaan kolmea henkilöä on uhkailtu äänestyspaikalla liittyen siihen kuinka äänestäjä äänesti. Hyökkääjät kutsuivat uhreja mm. rasisteiksi ja uhkasivat tappaa. Raskaana ollut ruotsidemokraattien Emilia Orpana pelkäsi, että uhkaajat lyövät häntä vatsaan. Poliisi etsii paikalta paenneita uhkailijoita, joita kuvataan nuoriksi miehiksi.

Lundissa uhattiin maltillisen kokoomuksen Ann Heberleiniä äänestyspaikan ulkopuolella. 30-vuotia mies uhkasi häntä ja kutsui fasistiksi. Paikalla olleet eivät puuttuneet tilanteeseen, mutta Herberleinin mies sai ajettua uhkaajan tiehensä.