Mauri Peltokangas, Aleksi Hernesniemi, Sebastian Tynkkynen, Antti-Matti Salminen, Juha Karjalainen ja Ano Turtiainen ovat tehneet kansalaisaloitteen Yle-veron kumoamiseksi. Käythän kannattamassa sitä! On väärin, että kaikki kansalaiset pakotetaan rahoittamaan voimakkaasti poliittisesti värittynyttä propagandaa vasten tahtoaan.

Kannatusilmoituksia on tullut jo yli 6200 kappaletta! Allekirjoita

Sebastian Tynkkynen ja Sanna Antikainen ovat tehneet kansalaisaloitteen vanhusvaltuutetun viran perustamisesta valvomaan ja parantamaan vanhusten oikeuksia. Vanhuusvaltuutettu olisi lapsiasiavaltuutetun tavoin toiminnassaan itsenäinen ja riippumaton ja hänen tehtävänään olisi yhteistyössä muiden viranomaisten sekä toimialansa järjestöjen ja vastaavien muiden toimijoiden kanssa edistää vanhusten edun ja oikeuksien toteutumista. Aloitteen mukaan vanhusvaltuutetulla tulee olla oikeus saada tietoja viranomaisilta valvontatehtävänsä hoitamiseksi ja konkreettisin aloittein, neuvoin ja ohjein kehittää yhteiskunnallista päätöksentekoa vanhuksia koskevissa asioissa.

Aiheesta on lisää kansalaisaloitteen Facebook-sivuilla sekä Hommaforumin sote-ketjussa.


Kannatusilmoituksia on tullut jo yli 5000 kappaletta! Allekirjoita

Tanja Vahvelainen on tehnyt kansalaisaloitteen kotimaassaan lomailevien pakolaisten turvapaikan mitätöinnistä. Käythän kannattamassa sitä!

Kotimaassa lomaileminen on hyvin yleistä pakolaisilla, vaikka heidän kotimaansahan pitäisi olla muka niin vaarallinen heille, etteivät he voi olla siellä ja jos Refugee Hospitality Club -aktivisteja on uskominen, niin siellä odottaa suorastaan varma kuolema.

Norjan tilastokeskuksen teki kyselytutkimuksen Norjassa vähintään kaksi vuotta asuneista 16-74-vuotiasta humanitaarisista maahanmuuttajista. Somaliasta lähtöisin olevista oli kotimaassaan vieraillut 24 prosenttia, afgaaneista 40 prosenttia ja irakilaisista peräti 71 prosenttia. Reilusti yli puolet näistä vierailuista oli kestoltaan yli neljä viikkoa ja valtaosa kotimaassaan vierailleesta sanoi kyseessä olleen lomamatka. Vastanneista 48 prosentilla oli Norjan kansalaisuus.Kannatusilmoituksia on tullut jo yli 1400 kappaletta! Allekirjoita

Saila Al-Jewari on tehnyt kansalaisaloitteen seksuaalirikoksesta Suomessa tuomitun oleskeluluvan peruuttamisesta ja karkoittamisesta. Käythän kannattamassa sitä!Kannatusilmoituksia on tullut jo yli 42000 kappaletta! Allekirjoita