Ääni Anter Yasalle.

Tätä miestä ei Yle uskalla kutsua televisioon.

Posted by Sebastian Tynkkynen on Sunday, January 20, 2019


Anter Yaşa paljasti aiemmin nk. lelusalakuljettajan taustat. Siitä kiitokseksi demarit savustivat käytännössä Yaşan ulos puolueesta sen sijaan, että olisivat kiittäneet häntä hyvästä työstä. Nyt Yaşa on tehnyt vastaavaa taustakartoitusta Hussein Al-Taeen osalta. Nyt SDP häikäilemättömästi kiirehti julistamaan, että asia on loppuunkäsitelty, eikä se ole mkään ongelma heille. Ilmeisesti suurimman eduskuntaryhmän asemasta kiinni pitäminen, etenkin hallitusneuvotteluiden alkaessa, pyhittää demareilla keinot. Husseinin somekirjoituksia on väitetty mm. nuoruuden hölmöilyksi, vaikka viimeisimmät niistä ovat varsin tuoreita.

Valtamedia puolestaan on pitkälti pyrkinyt vaikenemaan siitä, että Anter Yaşa on taas selvitystyön taustalla ja raportoinut vain pienen vesitetyn pintaraapaisun siitä kaikesta, mitä Yaşa on blogikirjoituksissaan kertonut muustakin kuin pelkästä somekirjoittelusta, eikä ole ollut halukas tarttumaan edes epäjohdonmukaisuuksiin Husseinin kertomuksissa. Uusi Suomi on ollut ehkäpä kaikista härskein, kuten ilmenee Anter Yaşan kertomasta: "Uusi Suomi ei vain poistanut [blogikirjoituksia], vaan poisti julkaisuoikeuteni kokonaan, käytettyään poistamiaan julkaisuja lähteenä uutisessaan, kuitenkaan lähteistämättä niitä."

Kannattaa myös lukea videolla mainittu Seida Sohrabin haastattelu Iltalehdessä. On valitettavan harvinaista, että muslimitaustaisista henkilöistä pääsevät ääneen aidosti sekulaarit tai islamkriittiset henkilöt, eikä aina vain islamistit.