Kokoomus ja SDP haluavat mm. Oulussa ja Helsingissä nyt paljastuneista järkyttävistä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikosten sarjasta huolimatta edelleen vain lisää ja entistäkin suuremmalla vauhdilla samantyyppistä maahanmuuttoa, kuin mikä on nämä seksuaalirikokset, terroristi-iskun ja monet muut ongelmat aiheuttanut. Oheisella videolla SDP:n Antti Rinnettä puheenjohtajana tuuraava Sanna Marin yrittää valehdella, ettei muka olisi halunut lisää humanitaarisia maahanmuuttajia, vaikka vaalikonevastauksissa hän on sanonut aivan muuta. Samoin hiljattain Tarja Halonen vaati vielä lisää maahanmuuttoa perheenyhdistämisten helpottamisen kautta ja yritti uskotella, että tämä muka vähentäisi humanitaaristen maahanmuuttajien tekemää rikollisuutta, vaikka tutkimustiedon mukaan perheenyhdistäminen tosiasiassa heikentää eikä suinkaan paranna kotoutumista (*).

Kokoomuksen Kai Mykkänen yrittää esittää yllättynyttä nyt julkisuuteen paljastuneista seksuaalirikoksista, joista emme ehkä koskaan olisi kuulleetkaan ilman yhden uhrin isän aktiivisuutta, kunnallisvaltuutettu Junes Lokan selvittelyä ja havaintojen julkisuuteen tuomista sekä Seiska-lehteä. Tosiasiassa sisäministerinä Mykkästä on varmasti pidetty ajan tasalla tilanteen kehittymisestä tai sitten hän on ollut todella epäpätevä. Mykkänenhän yritti teeskennellä tietämätöntä myös hiljattain, kun paljastui poliisin hautaavan suuren osan heille tulevista rikosilmoituksista resurssipulan vuoksi, vaikka ex-poliisiylijohtaja Paateron mukaan Mykkäsen on täytynyt saada tieto asiasta hänelle säännöllisesti toimitetuista tilastoista. Vaikka nyt Mykkänen on yrittävinään antaa vaikutelmaa siitä, että hän tomerasti puuttuisi asiaan, niin tosiasiassa kuullut lupaukset ovat todella mitättömiä ja humanitaarisen maahanmuuton rajoittamisen sijaan hän haluaisi sitä vielä lisää entisten päälle suoraan pakolaisleireiltä. Aiemminhan hän on jo vaatinut kymmenkartaistamaan pakolaiskiintiöt (hänen mukaansa laaja EU:n yhteinen turvapaikkapolitiikka tarkoittaisi tätä Suomelle), joita monilla länsimaillakaan, kuten Tanskalla ei edes ole. Tämä Mykkäsen vaatima 10000 hengen vuotuinen pakolaiskiintiö vastaisi efektiivisesti noin 20000-30000 turvapaikanhakijaa joka vuosi eli Mykkäsen mallissa vuoden 2015 - eli pahimman kriisivuoden - humanitaarisen maahanmuuton tulvasta tulisi uusi normaali ja siis joka vuosi toistuva ilmiö.

Keskustan Juha Sipilä on puolestaan Iltalehden jutun mukaan pyrkinyt vähättelemään nyt paljastuneita seksuaalirikoksia vetoamalla siihen, että lapsiuhrien määrä ei ole poikkeuksellinen, kun sen suhteuttaa kaikkiin lapsiin kohdistuviin seksuaalirikoksiin. Sipilän sanoja on puolestaan syytä verrata KRP:n rikosylikomisario Sari Saranin haastatteluun. Hänen arvionsa mukaan esimerkiksi nämä Oulun tapaukset ovat vain jäävuoren huippu ja hän sanoo uskovansa, että Oulun tapaisia seksuaalirikoksia ilmenee lisää. On myös syytä muistaa, että pieni osa tulee ylipäätään poliisin tietoon, tilastot ovat pielessä ja paljon jää selvittämättä. Valtaosa tapauksista jää täysin pimentoon. Ja tietenkin poliisin tietoonkaan tulevista tapauksista vain osa ylipäätään uutisoidaan. Poliiseja on myös vuosia vaadittu salaamaan maahanmuuttajataustaisten rikoksia. Tänään sunnuntaina uutisoitiin siitä, että Helsingissäkin olisi poliisin mukaan ulkomaalaiset syyllistyneet useisiin lapsenraiskauksiin.

Iltalehden toimittaja, Mika Koskinen, toteaa ansiokkaassa ja ehdottomasti lukemisen arvoisessa Näkökulma: Suomi maksaa nyt kallista laskua sinisilmäisyydestään – turvapaikanhakijat ovat kansallinen turvallisuusuhka -jutussaan, että: "Edes Oulun uusimpien tapausten jälkeen harva poliitikko rohkenee puuttua ongelman alkusyihin". Hänen mukaansa myös: "Monien johtavien poliitikkojen lausunnot ovat olleet suorastaan pöyristyttävän käsittämättömiä."

Jakakaa hyvät ihmiset sosiaalisessa mediassa tietoa näistä asioista ja tuttaville muutenkin. Muuten valtaan äänestetään tottumuksesta samat poliitikot kuin ennenkin, jotka teeskentelystä huolimatta eivät ole valmiita tekemään kuin pieniä kosmeettisia muutoksia, joilla ongelmaa ei millään muotoa ratkaista ja samaan aikaan he aikovat pahentaa tilannetta dramaattisesti ja peruuttamattomalla tavalla lisäämällä humanitaarista maahanmuuttoa esimerkiksi voimakkaalla pakolaiskiintiöiden kasvattamisella ja poistamalla työvoiman tarveharkinnan matalapalkka-aloilta, mikä sekin tulee vähintäänkin taloudellisesti hyvin kalliiksi.

Selvyyden vuoksi tähdennettäköön sitä, että ulkomaalaisista ja maahanmuuttajista vain tekoihin syyllistyneet ovat näistä teoista vastuussa, eikä suuttumusta pidä kohdistaa heihin, jotka eivät ole teoista vastuussa. Vaikka eräissä maahanmuuttajaryhmissä on jopa yli kymmenkertainen yliedustus raiskaustilastoissa, suurin osa maahanmuuttajista ei ole näihin syyllisiä, kuten meitä on auliisti valistettu. Sen sijaan tekojen mahdollistajina hyvin löysää maahanmuuttopolitiikkaa ja massamuuttoa ajaneet poliitikot ovat myös osavastuussa monien näiden rikosten synnystä ja siten vähintäänkin moraalisesti vastuussa. Heidän toimintansa mahdollistamana on tapahtunut suuri ja jatkuvasti kasvava määrä seksuaalirikoksia. Eivätkä he voi vedota tietämättömyyteen, sillä asiasta on varoitettu jo vuosikausia. Halla-aho jopa tuomittiin näkyvästi oikeudessa eräästä varoituksistaan.

*) Eräs syy siihen, että miksi perheenyhdistäminen heikentää, eikä paranna kotoutumista, voi olla se, että monessa perheessa vanhoillisista muslimimaista tulevat vanhemmat eivät hyväksy sitä, että heidän lapsensa länsimaalaistuu liikaa. Liian länsimaalaistuneita lapsia voidaan rangaista väkivaltaisesti, lähettämällä kotimaahan jäähylle tai loppuelämäkseen esimerkiksi pakkoavioliittoon tai heitä voi uhata jopa kunniamurha.