Homma

Monday, May 01st

Last update:01:21:40 PM GMT

You are here: Etusivu Kannanottoja

A-studion syynissä hallitusohjelma ja maahanmuutto

Mukana Jussi Halla-aho (ps) videolinkin välityksellä, Carl Haglund (r),  Wille Rydman (kok), Krista Kiuru (sd) ja Päivi Räsänen (kr). Juontajina Susanne Päivärinta ja Jan Andersson.

Haglund kertoo, että tutkimusten mukaan maahanmuutto on hyödyllistä Suomelle. Toisaalta maahanmuuton kustannusten laskemisen on Haglundista "ihan järjetöntä"... (YouTube 8:08 alkaen)

YLE Areena

Keskustelua

Jussi Halla-aho: Hallitusneuvottelujen välitilinpäätös

Lue kirjoitus: Scripta

Keskustelua hallitusohjelman maahanmuuttopolitiikkaosasta

Uus-Ruotsia rakentamassa


Ruotsissa pohditaan massiivisen maahanmuuttoaallon tulijoiden asuttamista. Uusia asuntoja tarvitaan jopa 600 000 kymmenen vuoden sisällä.

Tilanteen epätoivoisuutta kuvaa se, että julkisten tilojen, yksityisten loma-asuntojen, maatalousrakennusten ja kirkkojenkin muuttamista maahanmuuttajien käyttöön pohditaan. Kantaruotsalaisen asunnontarvitsijan tilanne ei luonnollisestikaan tule olemaan helppo.

Keskustelua

Nuiva rahapommi 2015

Tue nuivaa ehdokastasi rahapommipäivinä 1.4. - 2.4.2015!

Lue lisää

Ruotsi - kansankodin kuolinvuoteella?

Ruotsin maahanmuuttotilannetta käsittelevän raportin julkaisutilaisuudessa puhujina Suomen Perusta -ajatuspajan toiminnanjohtaja Simo Grönroos, raportin kirjoittaja Simon Elo ja kansanedustaja Olli Immonen.

Kansankodin kuolinvuoteella (pdf)

Keskustelua

Jussi Halla-aho: Henkilöt

On hämmentävää, miten lapsellinen suhtautuminen Helsingin Sanomilla on internetiin vielä vuonna 2015. Jokaisesta kulttuurien kohtaamiseen viittaavasta uutisesta otetaan kuvakaappauksia heti sen ilmestyttyä juuri siitä syystä, että Hesarin oletetaan yrittävän kaunistella juttua jälkikäteen. Erityisen huvittavaksi Hesarin "henkilöt" tekee se, että kaikki muut tiedotusvälineet uutisoivat poliisin julkaiseman tiedotteen sellaisenaan. Jos jää jatkuvasti kiinni pimitysyrityksistä, on oikeastaan turha ihmetellä, miksi ihmiset lähtökohtaisesti eivät luota lukemaansa.

Lue koko kirjoitus: Scripta

Keskustelua

Jari Leino: Väittelyä Nasima Razmyarin kanssa


Jari Leino ottaa mittaa Nasima Razmyarista CREAT.FI-väittelyssä. Väittelyparit ja aiheet arvottiin ja arpaonni taisi suosia Jaria, kun aiheiksi tulivat energia ja maahanmuutto.

Lue blogaus, joka oli liikaa Uudelle Suomelle!

jarileino.com

Keskustelua

Jussi Halla-aho: Vaalivinkkejä lukijoille

Saan paljon tiedusteluja "nuivista" ehdokkaista niin muissa vaalipiireissä kuin tällä kertaa myös Helsingissä, missä en itse ole näissä vaaleissa ehdolla. Tilanne on tällaisten suosittelujen ja listojen kannalta toisenlainen nyt kuin se oli vuonna 2011. Perussuomalaiset on mielestäni (myös) maahanmuuttokysymyksissä yhtenäisempi kuin neljä vuotta sitten; tuolloinhan omienkin riveissä eli monenlaisia, lähinnä toimittajien lietsomia ja ylläpitämiä (väärin)käsityksiä puolueen sisäisistä jakolinjoista. Sisäisen keskustelun ja kanssakäymisen myötä näistä käsityksistä on suurelta osin päästy eroon, ja puoluetta voidaan mielestäni kokonaisuutena pitää "nuivana". Ainakin maahanmuuttopoliittinen vaaliohjelma on nuiva, ja ellei ehdokas siitä erikseen irtisanoudu, hänen voitaneen katsoa sitoutuneen siihen.

Lue koko kirjoitus ja "Halla-ahon lista": Scripta

Keskustelua

Jussi Halla-aho: Hirveä työvoimapula

Tilapäisten ongelmien korjaamiseksi ei välttämättä kannata tehdä ratkaisuja, joiden seuraukset ovat a) suurelta osin kielteisiä ja b) pitkäaikaisia ja peruuttamattomia.

Vaikka työssäkäyvien ja eläkeläisten vääristynyt suhde koettaisiin välttämättömäksi korjata, se ei korjaannu, jos ulkomailta tuotu työvoima, eli muodikkaasti sanottuna työvoiman tarjonnan lisääminen, ei luo uutta yritteliäisyyttä ja investointeja. Vaikka tulijat ovat keskimäärin nuorempia kuin kantaväestö, heistä ei ole vääristyneen huoltosuhteen korjaajiksi, jos he eivät työllisty, tai jos he työllistyvät lähinnä monikulttuurisuuskoordinaattoreiksi, kohtaamistulkeiksi tai sosialidemokraattien eduskuntasihteereiksi. Välittömästi ja pysyvästi eläköityvät maahanmuuttajat eivät paranna huoltosuhdetta vaan heikentävät sitä. Jo ennestään huono tilanne muuttuu vielä huonommaksi.

Lue koko kirjoitus: Scripta

Keskustelua

Sivu 3 / 29

Kannatusjäsenyys

Tervetuloa Homma ry:n kannatusjäseneksi!

KIVA-mikrolainat

Homman ehkä eniten KIVA juttu - kehitysmaiden yksittäisille ihmisille kohdistuvat mikrolainat,  joita on annettu jo yli 28000 55000 $ edestä.

KIVA-sivu

Keskustelua

Porhalla Hommakerhoon

Kipin kapin lähimpään Hommakerhoon tekemään tuttavuutta samanmielisiin. Täällä lista kaupungeista.