Homma

Sunday, Apr 30th

Last update:01:21:40 PM GMT

You are here: Etusivu Kannanottoja

Rajat kiinni -mielenosoitus Tampereella

 

Livelähetys/taltiointi mielenosoituksesta.

Keskustelua

Hämeen poliisilaitos kokeilee sensuuria

Hämeen poliisilaitoksen uusien viestintäohjeiden mukaan rikoksesta epäillyn taustaa turvapaikanhakijana ei enää kerrota. Perusteluissa mainitaan "yhteiskuntarauhan edistäminen" ja halu ehkäistä "radikalisoitumista ja rasistisia ilmiöitä".

Ohjeistuksella halutaan myös "vahvistaa luottamusta poliisin toimintaan" ja muistutetaan, että "poliisi ei ota puolia".

Keskustelua

Junes Lokka livenä Turusta!

YouTube

Suora lähetys/taltiointi Turun mielenosoituksesta.

10 000!

Hommalaisia on nyt 10 000.

Keskustelua

Marko Parkkola joutui pahoinpidellyksi

Nuivaskenestä ja politiikasta tuttu Marko Parkkola on joutunut pahoinpidellyksi Tampereella pidetyssä mielenosoituksessa. Kaikeksi onneksi Parkkola näyttää selvinneen viiden pahoinpitelijän keskeltä ilman suuria vammoja.

US

Keskustelua 

Hesari: yhteenotoilta "pääosin vältyttiin" ja maahanmuuton kannattajaryhmän "henki oli selvästi väkivallasta pidättäytyvä ja rauhaan kannustava".

Edit: Uutislähetyksissä asiasta ei ole ollut. Poliisin ajojahtikaan ei ilmeisesti ole mallia "tötterö ja lakana".

Mielenosoituksia

Lauantai 3.10.2015, kello 12, Lahden tori.

Keskustelua


Mielenosoitus monikulttuurista painajaista vastaan, osa 2: Helsinki Narinkkatori, lauantai 3.10. kello 15.00.

Keskustelua


Rajat kiinni -mieleonosoitus Torniossa 3.10. kello 12.

Keskustelua  Kimppakyydit (mm. Tampere-Jyväskylä-Tornio) Facebook


Yhtenä Rintamana -mielenosoitus Mikkelissä 3.10. kello 12-15, Mikkelin torilla.

Facebook

Avarat kaula-aukot piiloon, etteivät turvapaikanhakijat hämmenny

Tämä ei ole sarkastisten nuivistelijoden laatima sketsi, vaan täyttä todellisuutta. Pohjois-Savon opistossa on neuvottu naisopiskelijoita laittamaan paljasta pintaa piiloon, etteivät nuoret turvapaikanhakijat hämmenny esimerkiksi tervehtimistilanteessa. Tämähän ei ole "keneltäkään paljoa vaadittu".

Keskustelua

Monikulturismin vastaisia mielenosoituksia

Helsingissä Narinkkatorilla la 19.9. kello 15.

HUOM! Myös Torniossa (Facebook)

Keskustelua

Junes Lokan videot Torniosta

Hupsista!

Pääministeri Juha Sipilä ilmoitti luovuttavansa oman kotinsa pakolaisten käyttöön ja kaipaavansa kansanliikettä turvapaikanhakijoiden majoittamiseksi. Uutinen kodin luovuttamisesta leviää maailmalla. Uutisiin päätyi osuus, jossa Sipilä jututtaa hakijoita oululaisessa vastaanottokeskuksessa ja Fahad Firas ilmoittaa olevansa 17-vuotias.

Firasin someprofiilit tosin eivät anna kovin hädänalaista vaikutelmaa: mm. lomakuvia ympäri Eurooppaa, ahkeraa bodausta, uhkailua, poseeraus rynnäkkökiväärin kanssa ja ulkonäköä paremmin vastaava syntymäaika.

Keskustelua

30 000 tulijaa?

Maahanmuuttoviraston mukaan turvapaikanhakijoiden viikkomäärä on nyt noin kuusisataa, mikä tekee vuotta kohti yli 30 000. Vertailun vuoksi: vuonna 2014 syntyi lapsia 57 232.

Jussi Halla-aho Facebookissa:

Keskustelua

Jyväskylän tapahtumista

Kansallissosialismia tunnustavat henkilöt ovat tämänhetkisen tiedon mukaan syyllistyneet väkivaltarikoksiin Jyväskylässä mielenosoituksen yhteydessä.

Hommaforumin ylläpito toteaa tuomitsevansa kaiken väkivallan sekä henkilöt ja ryhmät, jotka sen avulla yrittävät ajaa poliittisia päämääriään. Forumilta tullaan sääntöjen mukaisesti jatkossakin heittämään kansallissosialistit ulos.

- Hommaforumin ylläpito

Juho Eerola monikulttuurisuudesta

Suomessa on taisteltu nuorisotyöttömyyttä vastaan ja tasa-arvon puolesta. Monien muidenkin asioiden edestä on käyty yhteiseen rintamaan. Punavihreä vasemmisto huutaa likipitäen joka vappu ja itsenäisyyspäivä luokkasotaa ja joskus ei pelkkä huuto ole riittänyt, vaan aitaakin on kaatunut. Miksi ihmeessä Immosen sodanjulistus monikulttuuria vastaan sai ison osan kansaa vainoamaan Ruokolahden leijonaa?

Hölmöimmät ymmärsivät Immosen sodanjulistuksen siten, että halutaan taistella erivärisiä ihmisiä vastaan. Tätä sanomaa sitten lietsottiin mediassa johtavien oppositiopoliitikkojen voimin. Fiksuimmat ymmärsivät, että tästä ei ole kyse. Poliittiseen retoriikkaan on aina kuulunut sotaisuus, aina vaalitaistelusta alkaen.

Mitä vastaan sitten taistellaan, kun taistellaan monikulttuurisuutta vastaan. Ainakaan ei taistella erilaisen geneettisen perimän omaavia ihmisiä vastaan. Ei myöskään taistella pitsaa, tai tangoa vastaan. Ei edelleenkään sitä, että Hans Gutzeit tulee perustamaan firman, tai Mannerheim pelastamaan maan. Monikulttuurisuus on aate, joka estää maahanmuuttajia sulautumasta suomalaisiksi siten, kuten suomalaiset sata vuotta sitten sulautuivat amerikkalaisiksi.

Blogi

Keskustelua

Tuumaustunti ma 22.6. kello 11 - Halla-aho ja taakanjako

Suora verkkolähetys katsottavissa täältä:

Perussuomalaiset

Keskustelua

Sivu 2 / 29

Kannatusjäsenyys

Tervetuloa Homma ry:n kannatusjäseneksi!

KIVA-mikrolainat

Homman ehkä eniten KIVA juttu - kehitysmaiden yksittäisille ihmisille kohdistuvat mikrolainat,  joita on annettu jo yli 28000 55000 $ edestä.

KIVA-sivu

Keskustelua

Porhalla Hommakerhoon

Kipin kapin lähimpään Hommakerhoon tekemään tuttavuutta samanmielisiin. Täällä lista kaupungeista.