Homma

Sunday, Apr 30th

Last update:01:21:40 PM GMT

You are here: Etusivu Sitaatteja

Päivän sitaatti

Päivän sitaatti 30.4.2013

Kuvitellaan silti parikymppinen irakilaispoika, joka on asunut lapsuutensa mutapohjaisessa majassa ja lähtenyt lopulta Suomeen sotaa pakoon. Mitä työtä hän voi täällä tehdä? Laatia pörssifirmalle verkkosivut? Ottaa vastatakseen keskustakirjaston sähkösuunnittelun? (...) kannattaa muistaa, että kestää vuosia tai jopa sukupolvia ennen kuin pakolaiset oppivat jotenkin elämään uuden kotimaansa ehdoilla.

Ilkka Luukkonen, Verkkouutisten toimittaja kirjoitti näin blogissaan. Ei, Luukkonen ei ole nuivistunut, mutta se joka pystyy kuvittelemaan yhden irakilaispojan, pystyy luultavasti kuvittelemaan suurempiakin ihmismääriä.

Keskustelua

Päivän sitaatti 17.4.2013: Rotutohtorin vastaanotolla

"Lisäksi on pelätty maahanmuuton rapauttavan perinteistä suomalaista kulttuuria ja vaarantavan esimerkiksi Suomessa suhteellisen pitkälle kehittyneen sukupuolten tasa-arvon. Voimakkaimmat vastustuksen argumentit ovat liittyneet ”rotuun” ja genetiikkaan."

"Maahanmuuton hyötyjä ja haittoja voidaan ajatella sekä lyhyellä, että pitkällä aikavälillä. (...) Pitkä aikaväli: Edut: (...) Geeniperinnön rikastuminen"

Siirtolaisuus Suomessa ja Euroopassa : Opettajan opas, Siirtolaisuusinstituutin opintomateriaalia kouluille, sivulta 51.

Keskustelua

Päivän sitaatti 14.3.2013

Hautala myönsi hetki sitten Iltalehdelle, että hän on maksanut siivoojan palkan pimeänä. Syyksi ministeri kertoi, että siivooja on maahanmuuttaja ja hän halusi auttaa tätä.

IL

Keskustelua

Päivän sitaatit 4.2.2013

Ei ole voimakkaasti ikääntyvän Euroopan etu, että nuoret koulutetut eurooppalaiset siirtyvät maanosan ulkopuolelle. Portugalilaiset nuoret etsivät tällä hetkellä töitä niin Brasiliasta kuin Mosambikista. EU:n nuorisotakuun tulee tukea nuorten siirtymistä Saksaan, Tanskaan tai vaikkapa Suomeen - maihin, joissa nuorisotyöttömyys on suhteellisesti vielä alhainen.

Tarja Cronberg (vihr), MEP-blogi

Suomalaiset perheet voisivat ryhtyä kummeiksi köyhille eteläeurooppalaisille kumppaneilleen.

Tarja Cronberg (vihr), Aamulehti

Keskustelua

Päivän sitaatti 16.12.2012

Kuulkka, poja! Kuulkka mitä meijä Ann-Cathrine tyttö puhu. Nys sää vast oikke äläkän päästi. Nyt mää olen hämmästyny. Kuulkka, poja! Mää ole vissi Hitleri ku mää ole täl voorumil. Tulkka marssil poja... Et natsei... Mää en ol mittä muut lukenu ku joskus Skripta seejälkken ku vaivasest kansakoulust pääsi, mut seeverra mää ain tiärä ette mää tommotti usko. Mää ole ekstremisti! Mää ole ääroikestolane ekstremisti... Mää ihmettele kauhiast.

Ann-Cathrine Jungar on tutkiskellut äärioikeistoa ja muiden muassa nimimerkki Karjalaispoika hämmästelee tuloksia.

Keskustelua

Sivu 8 / 33

Kannatusjäsenyys

Tervetuloa Homma ry:n kannatusjäseneksi!

KIVA-mikrolainat

Homman ehkä eniten KIVA juttu - kehitysmaiden yksittäisille ihmisille kohdistuvat mikrolainat,  joita on annettu jo yli 28000 55000 $ edestä.

KIVA-sivu

Keskustelua

Porhalla Hommakerhoon

Kipin kapin lähimpään Hommakerhoon tekemään tuttavuutta samanmielisiin. Täällä lista kaupungeista.