Homma

Sunday, Apr 30th

Last update:01:21:40 PM GMT

You are here: Etusivu Sitaatteja

Päivän sitaatti

Päivän sitaatti 13.9.2013: Tuula Väätäinen (sd) innostui sotaveteraanien asiasta

Miten Suomi ja suomalainen sosiaaliturva suhtautuvat niihin mahdollisiin Suomen kansalaisiin, jotka yksityishenkilöinä osallistuvat aseellisiin konflikteihin, kuten Syyrian sisällissotaan, ja sieltä palatessaan tarvitsevat sotavammojensa vuoksi lääketieteellistä hoitoa sekä kuntoutusta ja
mihin toimiin hallitus aikoo ryhtyä varmistaakseen näiden henkilöiden asianmukaisen kohtelun?

Tuula Väätäinen (sd), kirjallinen kysymys hallitukselle

Keskustelua

Päivän sitaatti 5.9.2013: Hukassa

Toimittaja: Sieltä löytyy siis noin yhden syntyvän ikäluokan kokoinen joukko [syrjäytyneitä] nuoria.

Pekka Myrskylä, Tilastokeskuksen kehittämispäällikkö: Kyllä, kyllä löytyy.

Toimittaja: Ja se on iso määrä.

Myrskylä: Se on iso määrä, ja se on nyt vähän kasvussakin vielä sen takia, että meillä maahanmuuttajaväestö kasvaa hyvin nopeata vauhtia. Joka vuosi saadaan melkein 20 000 nettona uusia asukkaita tänne Suomeen. Heillä on vielä monin verroin vaikeampaa päästä Suomen työmarkkinoille tai opiskeluelämään. Siksi heitä jää noin nelin-viisinkertainen määrä tähän hukassa olevien joukkoon suomalaisiin verrattuna.

Toimittaja: Syrjäytyneistä nuorista lähes neljännes on maahanmuuttajataustaisia, ja se joukko kasvaa. (...)

Toimittaja: Voiko nyt sanoa, että suomalainen työ- ja koulutusmarkkinat ja nämä nuoret eivät kohtaa ollenkaan?

Myrskylä: Kyllä se valitettavasti vähän niin on, että sellainen suuri linja Suomen työelämässä on ollut, että kouluttamattoman työvoiman kysyntä pudonnut aivan hurjaa vauhtia.

YLE Puheen Iltapäivä (noin 1:02:19 alkaen)

Keskustelua

Päivän lainaus: kuinka homma hoidettiin

"Otanpa nyt tässä yhden asian esiin, kun siitä Hommaforumista on niin paljon puhuttu: niin siinä on oikein hyvä esimerkki kahdesta tavasta: 1. kuinka homma hoidettiin, eli hommalaiset hoitivat hommansa hyvin 2. kuinka sitten Homma nostettiin, punavihreä media saa siitä suuren ruusukkeen, että nosti, piti yllä."

-- Timo Soini, PS:n eduskuntaryhmän kesäkokouksessa. Alkaa kohdasta 19:15

 

Keskustelua

Päivän sitaatti 20.8.2013: Tervetuloa mukaan, Jari Sarasvuo!

HS: Trollaat Hommaforumilla.

Jari Sarasvuo: Kiitos vinkistä, voin aloittaa. Poistaaks ne sieltä, jos on maahanmuuttomyönteinen?

HS: Ei.

Jari Sarasvuo: Voin argumentoida, miksi heidän etu on maahanmuuton lisääminen. Me ei tulla toimeen nykyisellä työvoimalla. Sitten on ihan esteettis-geneettisiä syitä. Katukuva on kauniimpi, kun siellä on kontrastia ja erilaisuutta. Eikä se ole geneettisesti huono juttu, että tulee nopeampaa, 2b-tyypin lihassolua sekaan.

HS Nyt-liite

Keskustelua

Päivän sitaatti 31.7.2013: Missä huoritellaan, fantasiaraiskataan ja läskeiksi haukutaan?

Vaikuttaa siltä että Kaarina on järkyttynyt siitä että Hyvien IhmistenTM keskustelupalsta ristitään samalla nimellä kuin Huonojen IhmistenTM palsta. Vähän sama kun italialaisnainen antaisi suloiselle poikalapselleen nimeksi Satan Belsebub Lucifer Battaglia.

No miksikös se Kaarina on noin järkyttynyt? Arvatakseni sen vuoksi, kun Hommaforumista ei ole lopulta tullutkaan b-luokan vajaaälykkörasistien temmellyspaikkaa, vaan ihan oikeasti toimiva foorumi, missä muun muassa perataan läpi maan kaarinahazardien kirjoitukset - yleensä hyvin löytäen niiden heikkoudet ja kertomatta jättämiset. (...) Mutta omasta puolestani esitän Kaarinalle kiitokset Hommaforum-puffista. On itsestään selvää että puffi tuo lisää lukijoita palstalle. Itsekin aikanaan palstalle eksyin juuri siitä esitettyjen rasisti-puffauksien takia. Jokainen lukutaitoinen voi todellakin itse tehdä päätelmänsä palstan kirjoitusten osalta.

- nimimerkki Kummastelija kommentoi Kaarina Hazardin hommafobista IL-kolumnia

Keskustelua

Sivu 6 / 33

Kannatusjäsenyys

Tervetuloa Homma ry:n kannatusjäseneksi!

KIVA-mikrolainat

Homman ehkä eniten KIVA juttu - kehitysmaiden yksittäisille ihmisille kohdistuvat mikrolainat,  joita on annettu jo yli 28000 55000 $ edestä.

KIVA-sivu

Keskustelua

Porhalla Hommakerhoon

Kipin kapin lähimpään Hommakerhoon tekemään tuttavuutta samanmielisiin. Täällä lista kaupungeista.