Homma

Sunday, Apr 30th

Last update:01:21:40 PM GMT

You are here: Etusivu Sitaatteja

Päivän sitaatti

Päivän sitaatti 14.3.2014: Ei kustannuksia

Kysymys 4: Tuleeko kiintiöpakolaisten ottamisesta Lieksan Tuikkuun kustannuksia suomalaisille veronmaksajille?

Vastaus 4: Ei tule. Pakolaisia otetaan joka tapauksessa Suomeen saman verran, ottipa niitä sitten vastaan Lieksa tai joku muu kunta. Pakolaisnuorten hoiva ja kotouttaminen maksetaan Ely-keskuksen varoista, jotka saa käyttöönsä vastaanottava toimipaikka ja kunta. Tämä on siis julkisista varoista kustannettava tehtävä, joka jonkun Suomessa on välttämättä hoidettava.

- Lieksan Kristilllisen opiston ja Perheryhmäkoti Tuikun lausunnosta.

Keskustelua

Päivän sitaatti 17.2.2014

Lieksan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Ari Marjeta pyörittää siis yksityistä perhekotia, joka on erikoistunut nimenomaan huostaanotettujen monikulttuuristen nuorten hyysäämiseen.

Yrityksen toiminta on muutamana vuonna ollut tappiollista, mutta sehän ei paljon kerro, koska tuollaisen yrityksen kulupuolella on lähinnä palkkojen maksaminen omistajapariskunnalle, vuokran maksaminen omistajapariskunnalle perhekodin toimitiloista, omistajapariskunnan omistamien toimitilojen remontointi ja autojen ostaminen/liisaaminen perhekodin työntekijöiden käyttöön. Kaikki sataa siis eri kautta omaan laariin.

Vuonna 2012 liikevaihto oli 376 000 euroa. Jos käyttöaste oli 100% ja paikkaluku 6, kunkin (mielellään monikulttuurisen) lapsen uskomattoman upea ja ainutlaatuinen ihmisarvo Marjetan pariskunnalle oli 62 666 euroa vuodessa eli yli 5 000 euroa kuussa eli 175 euroa päivässä. Jos käyttöaste oli alhaisempi, ihmisarvo oli vastaavasti suurempi. Maksajina olivat suomalaiset veronmaksajat. Jos näitä monikulttuurisia lapsia ei olisi ikinä tuotu Suomeen, näitä kuluja ja tätä bisnestä ei olisi ja Ari Marjeta joutuisi maksamaan ostamansa hienon, vanhan asemarakennuksen remontti- ja ylläpitokulut ihan itse. Ei ole siis ihme, että Ari Marjeta kannattaa maahanmuuttoa ja monikulttuurisuutta myös luottamustoimessaan Lieksan kaupunginvaltuuston puheenjohtajana.

There is no business like mamubisnes.

-- Jari Leino (Muutos 2011)

Keskustelua

Päivän sitaatti 15.2.2014

Totta kai romanialaiset asettuvat Britanniaan jos he saavat tällaista rahaa. Se on kuin kävelisi kadulla ja näkisi pudonneen säkin täynnä rahaa (...) Lähden vasta kun maanne alkaa upota ihmisten painosta, joka tapahtuu jonain päivänä.

Rudi Ion, maailmaa nähnyt romanialainen joka on löytänyt Nottinghamista viihtyisän elämän.

Verkkouutiset, Daily Mail

Keskustelua

Päivän sitaatti 4.2.2014

Poliisin toiminta antoi käyttäytymismallin muillekin viranomaisille, kiittää maahanmuuttajien parissa työskentelevän One Morgan County -järjestön johtaja Brenda Zion.

Hänen mukaansa [Fort Morganin] kaupungissa onnistuttiin murtamaan paljon vaikeita raja-aitoja ja ennakkoluuloja poliisista koululaitokseen. Kaupunki päätti, ettei somaleja varten luoda uusia rakenteita, joissa on etuliite "pakolais-sitä" tai "maahanmuuttaja-tätä", vaan asiat hoidettiin samalla tavoin kuin kantaväestölläkin.

– Pyrimme välttämään rinnakkaisrakenteita, koska niillä on negatiivinen vaikutus yhteisöön, sanoo Zion, joka on saanut Valkoisen talon kunniapalkinnon maahanmuuttajien kotouttamisesta.

Yle

Keskustelua

Päivän sitaatit 18.1.2014

Pelissä on paljon. Näiden vaalien tulos muokkaa tulevien vuosien Euroopan. Siksi näissä vaaleissa äänestäminen on ratkaisevan tärkeää. Tällä kertaa se on tärkeämpää kuin yksissäkään aiemmissa Europarlamentin vaaleissa.

Äänestäjät voivat valita, kannattaako tulevan Europarlamentin enemmistö Euroopan rajojen avaamista vai Euroopan Linnaketta. [...] Paras aseemme euroskeptikkoja vastaan on selittää kansalaisille, että heidän äänellään todella on väliä.

Oikeusasiain eurokomissaari Viviane Redingiä lainaa Jussi Halla-aho eurolueen muuttovirtojen taakanjakoa koskevassa uusimmassa Scripta-kirjoituksessaan.

Tämän laskelman perusteella Suomen teoreettinen kapasiteetti on 62,323,045 ihmistä. (...) Tämän laskelman mukaan Suomen teoreettinen kapasiteetti on 332,723,045 ihmistä. Itse olen taipuvainen kannattamaan jälkimmäistä. Olisi hienoa asua suurvallassa, ei tarvitsisi enää häpeillä suomalaisuuttaan.

Nimimerkki Kaupunkisuunnittelija äimistelee komission laskelmia.

Keskustelua

Sivu 4 / 33

Kannatusjäsenyys

Tervetuloa Homma ry:n kannatusjäseneksi!

KIVA-mikrolainat

Homman ehkä eniten KIVA juttu - kehitysmaiden yksittäisille ihmisille kohdistuvat mikrolainat,  joita on annettu jo yli 28000 55000 $ edestä.

KIVA-sivu

Keskustelua

Porhalla Hommakerhoon

Kipin kapin lähimpään Hommakerhoon tekemään tuttavuutta samanmielisiin. Täällä lista kaupungeista.