Homma

Sunday, Apr 30th

Last update:01:21:40 PM GMT

You are here: Etusivu Sitaatteja

Päivän sitaatti

Päivän sitaatti 3.9.2014

– Lähtökohtien tasavertaisuus on käsite, jota ei ymmärretä, selittää Tarja Lehto.

– Tasavertaisuuden oletetaan tarkoittavan sitä, että kaikki saavat saman summan toimeentulotukea.

Lisää Lieksakeskustelua

Päivän sitaatti 1.7.2014

Haloo! Että Iranin mullahit ovat ymmärtäneet islaminuskon väärin, samoin talebanit Afganistanissa, muslimiveljeskunta, salafistit! Osama bin Laden on ymmärtänyt islaminuskon väärin, Boko Haram Nigeriassa, al-Shabaab-joukot Somaliassa, islamistit Libyassa, Syyriassa, Irakissa, Pakistanissa sekä Sudanissa, ne kaikkiko ovat ymmärtäneet islaminuskon väärin? Ehkä vika on sittenkin teoriassa.

-- Hamed Abdel-Samad, joka on kirjoittanut kirjan Islamilainen fasismi ja haluaa Euroopan oloihin sopivan islaminuskon kehittämistä. Egyptiläinen kovan linjan pappi on kehottanut surmaamaan hänet harhaoppisena.

IL

Keskustelua

Päivän sitaatti 29.4.2014

Toimittaja Juha Portaankorva:

Bulgariasta ja Romaniasta tulevat romanit puhuttavat eurovaalien alla ympäri unionia. Mitä tälle niin sanotulle kerjäläisongelmalle pitäisi mielestäsi tehdä?

Jyrki Kasvi (vihr):

No, sitten pitäis karkottaa meidän Suomen omatkin romanit, koska ne on geneettisesti samanlaisia! Ei me voida lähteä luokittelemaan ihmisiä heidän etnisen taustansa perusteella. Ei Suomessa, ei Unionissa, ja se tarkoittaa myös sitä ettei Romaniassa ja Bulgariassa, jossa näin tehdään. Se on ratkaistava siellä, mistä nää ihmiset tulee.

Yle (7:53). Ohjelmassa käsitellään ulkomaisten työntekijöiden saamia sosiaalietuuksia Suomessa.

Keskustelua 

Päivän sitaatti 17.4.2014: 1 v 5 kk ehdollista

Ulkomaalaistaustainen mies kertoi oikeudessa, ettei hän tiennyt, että seksi 13-vuotiaan kanssa on Suomessa rikos, koska miehen mukaan hänen kotimaassaan 13-vuotiaan kanssa voi mennä naimisiinkin.

IS

Keskustelua

Päivän sitaatti 29.3.2014

– Ei ole oikein loisia ja käyttää hyväksi valtiollista järjestelmää, jossa ihmiselle annetaan rahaa vaikka hän ei käy töissä. Se on toki houkuttelevaa niille, jotka haluavat helpon elämän, mutta se ei ole islamilainen tapa. Islam kieltää kerjäämisen.

– Vaikka monet ovat tulleet tänne pakolaisina, rohkaisen kaikkia kouluttautumaan, hyödyntämään yhteiskunnan tarjoamia mahdollisuuksia ja antamaan sitten takaisin yhteiskunnalle. Pyrkikää tilanteeseen, jossa suomalaiset ovat tyytyväisiä siihen, että heidän yhteiskunnassaan on muslimeja.

-- Kohusaarnaaja Bilal Philips, YLE

Keskustelua

Sivu 3 / 33

Kannatusjäsenyys

Tervetuloa Homma ry:n kannatusjäseneksi!

KIVA-mikrolainat

Homman ehkä eniten KIVA juttu - kehitysmaiden yksittäisille ihmisille kohdistuvat mikrolainat,  joita on annettu jo yli 28000 55000 $ edestä.

KIVA-sivu

Keskustelua

Porhalla Hommakerhoon

Kipin kapin lähimpään Hommakerhoon tekemään tuttavuutta samanmielisiin. Täällä lista kaupungeista.