Homma

Monday, May 01st

Last update:01:21:40 PM GMT

You are here: Etusivu Sitaatteja

Päivän sitaatti

Päivän sitaatti 29.9.2016: Eeppistä Evaa

- Jos sanotaan, että tiettyihin kansallisuuksiin liittyy enemmän rikollisuutta, niin mielestäni se on rasismia.

- Aika rasistista (välihuuto Sami Savion (ps) muistutettua Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutin tutkimuksista)

Eva Biaudet eduskunnassa

Keskustelua

Päivän sitaatti 10.2.2016

Hommaforum ohjastaa hallituksen pakolaispolitiikkaa

- Kansan Uutisten päivän otsikko. Ajatustyön suoritti Annika Lapintie

Keskustelua

Päivän sitaatti 16.11.2015

Tämä oli kahdeksas islamistinen terrori-isku Ranskassa tänä vuonna. Saman mittaluokan islamistisia terrori-iskuja on nähty aiemmin Madridissa ja Lontoossa.

Kaikkien islamististen terrori-iskujen jälkeen sanotaan, että tästä alkaa uusi aikakausi, ja että Eurooppa ei tämän jälkeen ole entisensä.

Tällä kai halutaan joka kerta uskotella itselle ja muille, että kyseessä olisi jollakin tavalla uusi ja ihmeellinen asia. Pariisissa ei perjantaina tapahtunut mitään uutta ja ihmeellistä, eikä siitä alkanut mikään uusi aikakausi. Kuten kaikkien islamististen terrori-iskujen jälkeen, nyt marssitaan vähän aikaa pelkoa vastaan ja suvaitsevaisuuden puolesta ja keksitään joku je-suis-Paris-juttu, jota edistysmieliset voivat jakaa Fb-taustakuvana. Lisäksi voidaan vähän kiristellä aselakeja ja kiusata kantaväestöä.

Sitten pöly laskeutuu ja tämä ikävä puheenaihe jää Kim Kardashianin takapuolen ja muiden tärkeämpien juttujen alle, kunnes muutaman kuukauden jälkeen mohammed taas mestaa, ampuu tai räjäyttää jossakin. Sitten taas Eurooppa astuu uuteen aikakauteen, eikä mikään ole enää entisellään, eikä pelolle saa antaa periksi, eikä rajoja saa sulkea, koska sitä kuulemma terroristit juuri tavoittelevat.

-- Jussi Halla-aho Facebookissa

Keskustelua

Päivän sitaatit 29.8.2015

Tiedän myös että mikäli vaikenemme näiden fundamentalistien edessä, [yksilönvapauden ja fyysisen koskemattomuuden] suoja murtuu ja suistumme väkivallan katkeralle tielle.

- Abdirahim "Husu" Hussein kommentoi suomalaista Israel-keskustelua. Lainaus löytyy Suomen PEN-järjestön Husseinille myöntämän vuoden 2015 sananvapauspalkinnon perusteluista


Kehotan suomalaista valtamediaa lopettamaan Isiksen hirmutekojen ja propagandan uutisoinnin.

- Abdirahim "Husu" Hussein kommentoi suomalaista Isis-keskustelua

Keskustelua

Edit: Husu jatkaa kuopan kaivamista; uusii toiveen hirmuteoista vaikenemisesta ja lisää "muslimeilla ei ole mitään tekemistä Isiksen kanssa"

Päivän sitaatti 20.8.2015

Mutta ihan turha lietsoa jo muutenkin aivan sairaaksi mennyttä ja ennakkoluuloista ulkomaalaiskeskustelua uskottelemalla, että ulkomaalaisten kanssa joutuisi olemaan enemmän varuillaan. Tilastollisesti suomalainen mies/ihminen on ihan yhtä paha tai hyvä, kuin kuka tahansa muu.

Näin käsitellään vastikään turvapaikkakeskuksella siunatulla paikkakunnalla ilmoitusta siitä, että viiden miehen autoporukka yrittää houkutella tyttöjä kyytiin.

Keskustelua

Sivu 1 / 33

Kannatusjäsenyys

Tervetuloa Homma ry:n kannatusjäseneksi!

KIVA-mikrolainat

Homman ehkä eniten KIVA juttu - kehitysmaiden yksittäisille ihmisille kohdistuvat mikrolainat,  joita on annettu jo yli 28000 55000 $ edestä.

KIVA-sivu

Keskustelua

Porhalla Hommakerhoon

Kipin kapin lähimpään Hommakerhoon tekemään tuttavuutta samanmielisiin. Täällä lista kaupungeista.