Homma

Monday, Aug 31st

Last update:04:46:07 AM GMT

You are here: Etusivu Tapahtumia

Tapahtumia

PS välikysyy eurokriisistä

Perussuomalaisen eduskuntaryhmän välikysymys:

Varautuminen eurokriisin syvenemiseen ja euron hajoamiseen

Keskustelua

Jussi Afrikassa

HS 1.12: Eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtaja Jussi Halla-aho (ps) sanoo olevansa positiivisesti yllättynyt käytyään paikan päällä Etiopiassa tutustumassa perheenyhdistämissäännösten käytännön soveltamiseen.

Etiopia oli matkakohde siksi, että somalialaisille lähin Suomen-edustusto sijaitsee Etiopian pääkaupungissa Addis Abebassa. Edustusto käsittelee somalialaisten perheenyhdistämisiä.

Halla-ahon johtama valiokunta käsittelee muun muassa ulkomaalaislakiin tehtävät muutokset eli on avainasemassa, kun Suomi tekee maahanmuuttoon liittyviä linjauksia.

Perheenyhdistäminen tarkoittaa sitä, että oleskeluluvan Suomesta saanut turvapaikanhakija voi yrittää saada Suomeen myös perheensä. Nämä hakemukset ovat pahasti ruuhkaantuneet. Jonossa on yli 10 000 hakemusta, joista noin 6 000 on somalialaisten tekemiä.

Keskustelua

Leino haluaa Biaudet'n maahanmuuttokriittisten viralliseksi ehdokkaaksi

RKP:n presidenttiehdokas Eva Biaudet toteaa Helsingin Sanomissa:

"Suomi ei ole koskaan ollut suuren maahanmuuton kohteena. Silti yleisesti uskotaan, että kolmen prosentin suuruinen maahanmuuttajaväestö uhkaa suomalaista kulttuuria. Presidenttinä osoittaisin, ettei mitään pelättävää ole."

Maahanmuuton vastustajien kannalta tämä on paras kannanotto presidenttiehdokkailta tähän mennessä. Tulkitsen tämän nimittäin niin, että...

...kirjoittaa Jari Leino ja jatkon voi lukea Leinon blogista:

Biaudet - maahanmuuton vastustajien suosikkiehdokas !?

James Hirvisaari hovioikeudessa

ESS: Perussuomalaisten kansanedustaja James Hirvisaari vastaa tänään tiistaina hovioikeudessa syytteeseen kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Päijät-Hämeen käräjäoikeus hylkäsi syytteen noin vuosi sitten. Syyttäjä valitti tuomiosta. Lue lisää >

"Terveiset Kouvolan hovioikeudesta. Asiallinen käsittely. Nyt taas eduskunnassa, täysistunto alkamassa. Illalla puhemiehen iltapala- ja keskustelutilaisuuteen", James kuittaa Facebook-sivullaan.   

Keskustelua

Mailikausti

Maikkari: Verkossa leviää kansanedustaja Jussi Halla-ahoon liitetty sähköpostiosoitelista. Pastebin-tekstinjakopalvelussa julkaistulla listalla on noin 360 sähköpostiosoitetta. Joukossa on muun muassa aitoja poliitikkojen ja toimittajien osoitteita.

Keskustelua

Sivu 5 / 27

Kannatusjäsenyys

Tervetuloa Homma ry:n kannatusjäseneksi!

KIVA-mikrolainat

Homman ehkä eniten KIVA juttu - kehitysmaiden yksittäisille ihmisille kohdistuvat mikrolainat,  joita on annettu jo yli 28000 55000 $ edestä.

KIVA-sivu

Keskustelua

Porhalla Hommakerhoon

Kipin kapin lähimpään Hommakerhoon tekemään tuttavuutta samanmielisiin. Täällä lista kaupungeista.