Homma

Sunday, Apr 30th

Last update:01:21:40 PM GMT

You are here: Home

2009-10-24 Karjalainen: Kuka majoittaisi mustan miehen?

[..] Pitäisikö Lieksaan perustaa tuo kaavailtu vastaanottokeskus? Lyhyesti: pitäisi. Onhan se nyt surullista, jos valtio tarjoaa työpaikkoja Lieksan kaltaiseen kaupunkiin oikein kultalautasella, eikä niitä oteta vastaan käytännössä pelkän ennakkoluuloisuuden vuoksi. Tässä asiassa ei taida lopulta olla kyse rahasta, vaan rakkaudesta.

Veikko Huotari, 24.10.2009, Karjalainen

Keskustele Hommaforumilla

Päivän sitaatti: Poliisin turva, 17.10.2009

Hyvä, jos asema on kahden esikoulun turvana. Tämä vaikuttaa kuitenkin siltä, että asema enemmänkin hakee turvaa esikouluista kuin toisinpäin. Ehkä toivotaan, ettei isojen aseistettujen ihmisten kimppuun käydä niin helposti, kun lähistöllä on lapsia.

Suojaamattomia sivustoja jää varmaan silti. Sinne voisi harkita esim. huvipuistoa, kotieläintilaa tai eläintarhaa, jossa on paljon pieniä, suloisia eläimiä. Vallihauta voidaan naamioida ankkalammikoksi.-- nimimerkki Pöllämystynyt kommentoi Rosengårdin uutta poliisiasemaa.

Kuukauden gallupsitaatit, 18.10.2009


"Kyllä"

-- 95 % osuus Vaasan Ikkunan lukijoista vastatessaan kysymykseen:
"Onko Vaasassa jo liikaa maahanmuuttajia?" Vastaajia 1310 kpl."Tiukennettava"

-- 96,8 % osuus Hervannan Sanomien lukijoista vastatessaan kysymykseen:
"Mitä pitäisi tehdä Suomen maahanmuuttopolitiikalle?" Vastaajia 1215 kpl.

Lue lisää...

Päivän sitaatti: Virantoimituksessa, 16.10.2009

"Kun kymmenennen kerran saa kuulla virantoimituksessa kymmeneltä yhtä ja samaa ryhmää edustavalta yksilöltä, että olen hänen huoransa, ja että hän raiskaa äitini, alkaa väkisinkin uskoa, ei kuitenkaan väittämiin, vaan siihen että jollakin tietyllä ryhmällä saattaa olla jollakin tavalla yhteneväinen asenne poliisia kohtaan. Mainittakoon että olen kuullut yhtä ja toista vähemmän mairittelevaa työni johdosta, mutta jäin ihmettelemään miksi juuri yksi ihmisryhmä käyttää niitä kaikkein suurimpia törkeyksiä kohdatessaan viranomaisia."

..

"Jos tavallinen suomalainen ihminen on tekemisissä uuden kulttuurin kanssa lukuisia kertoja, ja jokainen kohtaaminen on epämiellyttävä, voidaanko vaatia tätä ihmistä olemaan objektiivinen taas seuraavan kerran tämän kohdatessa kyseisen kulttuurin. Voidaanko olettaa että tämä ihminen edes enää odottaa hyviä kokemuksia tästä uudesta kulttuurista."


-- nimimerkki Ukkoteeri. Poliisi. 16.10.2009.

Muutos 2011 potkustarttaa, 16.10.2009

16.10.2009

Muutos 2011:n Juha Mäki-Ketelä sekä Jiri Keronen kertomassa tuoreesta puoluehankkeesta, suorasta demokratiasta sekä vierailustaan oikeusministeriössä.

HS:n artikkeli aiheesta.

Keskustelua.

Päivän sitaatti: Todella raskasta, 14.10.2009

"Ammattinahan sosiaalinen maahanmuuttaja on todella raskas. Siinä joutuu olemaan töissä koko ajan ilman lomia, viikonloput, juhlapyhät, yöt ja illat – 24/7 jatkuvasti töissä."

-- Octavius kommentoi maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thorsin esittämiä maahanmuuttajien työllistämissuunnitelmia.

Sivu 156 / 157

Kannatusjäsenyys

Tervetuloa Homma ry:n kannatusjäseneksi!

KIVA-mikrolainat

Homman ehkä eniten KIVA juttu - kehitysmaiden yksittäisille ihmisille kohdistuvat mikrolainat,  joita on annettu jo yli 28000 55000 $ edestä.

KIVA-sivu

Keskustelua

Porhalla Hommakerhoon

Kipin kapin lähimpään Hommakerhoon tekemään tuttavuutta samanmielisiin. Täällä lista kaupungeista.