Homma

Sunday, Apr 30th

Last update:01:21:40 PM GMT

You are here: Home

Juha Mäki-Ketelä Ylen Aamu-tv:ssä 5.11

Muutos 2011:n Juha Mäki-Ketelä torstaina 5.11 Ylen Aamu-tv:n haastateltavana. Vastaparina Tutkija Tommi Laitio ajatushautomo Demos Helsingistä.

Ohjelman essenssi selvinnee seuraavista sitaateista:

"Kalasataman Verkkokadun pihapiirissä virolainen diplomi-insinööri ja alunperin turkulainen toimitusjohtaja jakavat tamppaustelineen somalialaisen perheen kanssa. Kylätalolla järjestetään asukkaiden vetämiä taitokursseja sekä lasten iltapäivätoimintaa. Elämä Kalasatamassa on rosoista, mutta yhteisöllistä. Kylätalon vuosittaiset sadonkorjuujuhlat keräävät väkeä muualtakin kaupungista, kun asukkaat esittelevät kokkaus-, esiintymis- ja käsityötaitojaan. Kalasataman Karnevaalit pitävät sukulaisinaan Lontoon Notting Hill Carnivalia ja Berliinin Karneval der Kulturenia, vaikka paikalle ei matkustakaan miljoonia vaan tuhansia juhlijoita."

-- Demos Helsingin tutkimus, jolla ohjelmaa alustettiin

 

"..sitä kun lueskelin niin en oikein tiennyt, onko kyseessä vitsi.."

-- Juha Mäki-Ketelä, kansalaisaktivisti

 

Aamu-tv:n Lähetys

Yle kotimaa jatkaa samasta aiheesta: Kannattaako maahanmuuttoa vastaan kiukutella?

Kts myös Laura Rantasen kolumni Vihreässä langassa

Keskustelua Hommaforumilla

Jussi Halla-aho: Varsinaisista ja muusta

En ole vähään aikaan osallistunut "maahanmuuttokeskusteluun". Tämä johtuu pääasiassa kyllästymisestä siihen, että vaikka "maahanmuuttokeskustelu" käy koko ajan kuumempana, se on yhä enenevässä määrin metakeskustelua keskustelusta ja keskustelijoista, ei maahanmuutosta.

Erityisen leveällä hymyllä saatoimme tervehtiä sananvapausjärjestö Suomen Penin entisen puheenjohtajan Jukka Mallisen runsaan viikon takaista kirjoitusta Vihreässä Langassa, jossa on selkeästi käynnissä kovan linjan kurinpalautus muutaman liberaalimman ja keskusteluhakuisemman puheenvuoron jälkeen.

Koko teksti: Scripta

Keskustelua Hommaforumilla

HYY:n & TTYY:n edustajistovaalit

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) seuraavat edustajistovaalit ovat 3.-4.11.2009. Kuten Kellastuva Lanka toteaa: ".. kyseessä on perussuomalaisten ensimmäinen kerta Suomen opiskelijapolitiikassa."

Äänestämään siis! Ehdolla:

125 (KOK) Elisa

303 (PS) Simo Grönroos

304 (PS) Johannes Nieminen

305 (PS) Teemu Lahtinen

Myös TTYY edustajistovaalit pidetään 3.11.–4.11.2009. Ehdolla:

114 (KOK) Oula Lintula.

Mediatiedote: Muutos 2011 vaatii sisäministeri Anne Holmlundin eroa

Mediatiedote 1.11.2009

Muutos 2011 vaatii sisäministeri Anne Holmlundin eroa

Muutos 2011 katsoo, että Anne Holmlund on toimintansa ja kytköstensä perusteella sopimaton sisäministeriksi ja vaatii hänen eroaan.

Puheessaan 28.10.2009 Etelä-Suomen poliisipäällystöpäivillä Espoon Korpilammella Holmlund totesi: ”Turvapaikanhakijoiden määrä on viime vuosina noussut voimakkaasti ja turvapaikkahakemusten käsittelyajat ovat pidentyneet. Turvallisuusviranomaisten kannalta keskeinen haaste on maahanmuuttovastaisuuden vähentäminen ja rasismirikosten ennaltaehkäisy.”

Maahanmuuttovastaisuus on poliittinen näkemys ja mielipide muiden joukossa. Virallisen maahanmuuttopolitiikan vastustaminen ei ole laitonta. Poliisilla ei ole syytä vähentää maahanmuuton vastustusta tai ottaa maahanmuuttopolitiikkaan mitään kantaa. Sisäministerin kannanotto, että poliisin tulisi aktiivisesti pyrkiä vähentämään maahanmuuttovastaisuutta, on verrattavissa siihen, että puolustusministeri haluaisi sotilaat kaduille kitkemään Nato-vastaisuutta.

Lue lisää...

Poliisin tehtävänä vähentää maahanmuuttovastaisuutta

Sisäasiainministeriön tiedote ministeri Anne Holmlundin Etelä-Suomen päällystöpäivillä Espoossa pitämästä puheesta kertoo viattomasti vain nuorten liikennekulttuurista huolestumisesta, mutta itse puheesta löytyy politiikkaa seuraaville huolestuttavaa sisältöä.

"Turvapaikanhakijoiden määrä on viime vuosina noussut voimakkaasti ja turvapaikkahakemusten käsittelyajat ovat pidentyneet. Turvallisuusviranomaisten kannalta keskeinen haaste on maahanmuuttovastaisuuden vähentäminen ja rasismirikosten ennaltaehkäisy. Esimerkiksi poliisi edistää hyvän maahanmuuttopolitiikan toteutumista parantamalla maahanmuuttajien ja etnisten vähemmistöjen turvallisuuspalveluja sekä luo yhteyksiä maahanmuuttajayhteisöihin hyödyntämällä muun muassa koulupoliisitoimintaa, verkostotyötä sekä kohdennettua viestintää.

Miksi poliisin pitäisi vähentää maahanmuuton vastustusta tai ottaa maahanmuuttoon ylipäätään mitään kantaa? Virallisen maahanmuuttopolitiikan vastustaminen ei ole laitonta.

Lue lisää...

Sivu 154 / 157

Kannatusjäsenyys

Tervetuloa Homma ry:n kannatusjäseneksi!

KIVA-mikrolainat

Homman ehkä eniten KIVA juttu - kehitysmaiden yksittäisille ihmisille kohdistuvat mikrolainat,  joita on annettu jo yli 28000 55000 $ edestä.

KIVA-sivu

Keskustelua

Porhalla Hommakerhoon

Kipin kapin lähimpään Hommakerhoon tekemään tuttavuutta samanmielisiin. Täällä lista kaupungeista.