Homma

Sunday, Apr 30th

Last update:01:21:40 PM GMT

You are here: Home

Päivän sitaatti: Ei olisi mukavaa. 14.11.2009

Eipä olisi mukavaa istua tuulipuvussa Viron laivalla, ja tulla sormella osoitetuksi "tuon kunta ei ota pakolaisia" huutojen kaikuessa.

-- ajuha ketjussa Kunnat vastustavat pakolaisten pakkosijoituksia.

Jussi Halla-aho: Onko aprillipäivä siirretty?

Päivän Aamulehdessä pääministeri Matti Vanhanen kertoo pelkäävänsä "Ruotsin kaltaista pakolaisryntäystä Suomeen":

"Ei pitäisi julkisesti sanoa, mutta jos meidät löydetään yhtä laajasti kuin muut Pohjoismaat, hakijoita voi olla jopa 20 000."

Vanhasen pelot ovat hyvin aiheellisia. Olen itsekin varoitellut asiasta siitä lähtien, kun Suomen maahanmuuttolainsäädäntöä, -käytäntöä ja -ideologiaa ryhdyttiin Vanhasen ja maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin johdolla panemaan uusiksi muutama vuosi sitten.

Koko teksti: Scripta

Jussi Halla-aho: Huippuosaamismuistutus

Rasisminvastaisen työn huippuosaaja Ali "synergian silta" Qassim on lehtitietojen mukaan vihdoin tänään Helsingin käräjäoikeudessa vastaamassa syytteisiin 148 000 euron avustusten puliveivaamisesta päivänvaloa kestämättömiin tarkoituksiin.

Kuten muistamme, Ali teki allekirjoittaneesta aiemmin tänä vuonna tutkintapyynnön. Alin mielestä olin vakavasti vahingoittanut hänen muuten moitteetonta mainettaan käsittelemällä Maahanmuuttajien tuki ry:n verovaroin rahoitettuja projekteja.

Koko teksti: Scripta

Keskustelua Hommaforumilla

Vanhanen pelkää Ruotsin kaltaista pakolaisryntäystä Suomeen

"Viime vuosien hakijapiikki voi olla vasta alkua.

- Ei pitäisi julkisesti sanoa, mutta jos meidät löydetään yhtä laajasti kuin muut Pohjoismaat, hakijoita voi olla jopa 20 000."

Pääministeri Matti Vanhanen Aamulehdessä.

Homman keskustelu.

Simon Elo: Monikulttuurisuutta kansalta kysymättä

"Maahanmuuttoa on siis lisätty ideologisista, ei taloudellisista syistä. Jälkimmäinen keksittiin syyksi, jotta asia voitaisiin perustella äänestäjille."

"Kommunismin tapaan eliitti laittaa tavallisen kansan oman yhteiskunnallisen kokeensa maksumieheksi ja vaikenee täysin sen epäkohdista."

 Simon Elon blogiin

Monikulttuurisuus-seminaari Jyväskylässä 10.11.2009

Kaikkien Suuren Maahanmuuttoloikan tehneiden tai moista aktia harkitsevien ihana halitäti Astrid Thors, monikulttuuristen yhteiskuntien teräväkärkisten työvälineiden erikoistaituritar Umayya Abu-Hanna sekä kohtuullinen kollektiivi monikulttuuritaivaan kirkkainta tähtiloistoa kokoontui tänään 10.11 Monikulttuurisuus-seminaarissa Jyväskylässä.

Rasismi mainittiin! Halla-aho mainittiin! Kansainväliset velvoitteet mainittiin! Kansantanhut ja eläkeläiset Espanjassa mainittiin! Voi tätä kiihottavuuden määrää! Joku reppana yritti lyödä pöytään "kuka maksaa"-korttia, mutta hänelle lyötiin eteen semmoset rätingit, että ei voi rahat loppua taikaseinästä.

Seminaariin infiltroituneet Hommakerho Jyväskylän takkutukat raportoivat paikan päältä livenä.

Seminaari mp3-muodossa

Sivu 152 / 157

Kannatusjäsenyys

Tervetuloa Homma ry:n kannatusjäseneksi!

KIVA-mikrolainat

Homman ehkä eniten KIVA juttu - kehitysmaiden yksittäisille ihmisille kohdistuvat mikrolainat,  joita on annettu jo yli 28000 55000 $ edestä.

KIVA-sivu

Keskustelua

Porhalla Hommakerhoon

Kipin kapin lähimpään Hommakerhoon tekemään tuttavuutta samanmielisiin. Täällä lista kaupungeista.