Homma

Wednesday, Apr 26th

Last update:01:21:40 PM GMT

You are here: Home

Päivän sitaatti 10.2.2016

Hommaforum ohjastaa hallituksen pakolaispolitiikkaa

- Kansan Uutisten päivän otsikko. Ajatustyön suoritti Annika Lapintie

Keskustelua

Seinäjoki 6.2.2016


Prahan julistus ja mielenosoitukset 6.2.2016

PRAHAN JULISTUS

Länsimainen sivilisaatio on kuilun partaalla. Tuhansien vuosien takaa kantautuva eurooppalainen kulttuuriperintömme on vaarassa.

Se on vaarassa, koska islamilainen valloittaja uhkaa Eurooppaa. Poliittisesta eliitistä ei ole apua, se on pettänyt meidät.

Me, eurooppalaisten kansakuntien edustajat, teemme yhdessä seuraavan julistuksen.

Me emme antaudu. Emmekä me luovuta Eurooppaa vihollisillemme. Me nousemme poliittista islamia vastaan. Me nousemme islamilaisia hirmuhallintoja vastaan. Me nousemme niitä länsimaalaisia vastaan, jotka toimivat valloittajien hyväksi.

Me olemme valmiit riskeeraamaan vapautemme, omaisuutemme, työpaikkamme ja uramme. Me olemme valmiit riskeeraamaan jopa oman henkemme. Samoin ovat tehneet ne sukupolvet, jotka ovat ennen meitä tulleet. Tämä on velvollisuutemme. Lastemme tähden, tulevien sukupolvien tähden.

Me emme alistu eurooppalaiselle keskusvallalle. Ylikansallisen eliitin säätämät lait johtavat työttömyyteen, köyhyyteen, korruptioon ja kaaokseen. Ne johtavat moraalin luhistumiseen.

Tälle on tultava loppu.

Me kunnioitamme eurooppalaisten kansakuntien itsemääräämisoikeutta ja kaikkien Euroopan maiden kansalaisten oikeutta päättää itse omista asioistaan.

Euroopan mailla on oikeus suojella rajojaan. Meillä eurooppalaisilla on oikeus päättää, ketkä meidän maihimme saavat muuttaa. Tämä oikeus on meille pyhä.

Eurooppalaiset juuremme, traditiomme ja arvomme ovat yhteiset. Kansakuntamme ovat kautta historian solmineet liittoja keskenään. On tullut aika solmia uusi liitto.

Me lupaamme puolustaa Eurooppaa. Me lupaamme puolustaa sananvapautta. Me lupaamme puolustaa kansalaisoikeuksia ja omaa elämäntapaamme.

Tänään, 6. helmikuuta, nämä sanat lausutaan ääneen kaikkialla Euroopassa. Tämä julistus annetaan yhdessä, koko Euroopan laajuisessa mielenosoituksessa.


Keskustelua

Tampere 1.2.2016


Facebook

Tampere 23.1.2016

Katso tapahtuman puheet täältä.

Sivu 10 / 157

Kannatusjäsenyys

Tervetuloa Homma ry:n kannatusjäseneksi!

KIVA-mikrolainat

Homman ehkä eniten KIVA juttu - kehitysmaiden yksittäisille ihmisille kohdistuvat mikrolainat,  joita on annettu jo yli 28000 55000 $ edestä.

KIVA-sivu

Keskustelua

Porhalla Hommakerhoon

Kipin kapin lähimpään Hommakerhoon tekemään tuttavuutta samanmielisiin. Täällä lista kaupungeista.