Homma

Monday, May 01st

Last update:01:21:40 PM GMT

You are here: Home

Pidetään Suomi Suomena: Vuosaari 10.9.2016


Eurooppalaiset juuremme, traditiomme ja arvomme ovat yhteiset. Kansakuntamme ovat kautta historian solmineet liittoja keskenään. On tullut aika solmia uusi liitto.
Me lupaamme puolustaa Eurooppaa. Me lupaamme puolustaa sananvapautta. Me lupaamme puolustaa kansalaisoikeuksia ja omaa elämäntapaamme.

- Ote Prahan Julistuksesta

Lauantaina 10.9. pidetään Vuosaaren Mosaiikkitorilla mielenilmaus jota on järjestämässä Prahan julistuksen takana oleva Fortress Europe -yhteistyöjärjestö. Mukana olevat suomalaiset tahot toimivat yhteistyössä ilman järjestöagendoja.

Aktiivit useista Euroopan maista auttavat meitä järjestämään tätä mielenilmausta. Vieraspuhujina ovat mm. Mona Walter ja Maria Kaljuste (Fortress Europe). Edellinen kirjaimellisesti henkensä uhalla. Nyt on aika myös hommalaisten aika herätä puolustamaan arvojaan ja elämäntapaansa.

Tilaisuuteen saavutaan yksityishenkilöinä, ei järjestöjen edustajina. Järjestötunnukset voi Suomen lippua lukuunottamatta voi jättää kotiin.

Suosittelemme lämpimästi osallistumista. Tilaisuus on avoin kaikille jotka haluavat seisoa yhteisessä rintamassamme.

Kyuu Eturautti
Jani Perttilä
Seppo Saarela

Facebook

Keskustelua

Asikkala 3.9.2016


Nurmijärvi 31.8.2016


Forssa 25.8.2016


Sivu 6 / 157

Kannatusjäsenyys

Tervetuloa Homma ry:n kannatusjäseneksi!

KIVA-mikrolainat

Homman ehkä eniten KIVA juttu - kehitysmaiden yksittäisille ihmisille kohdistuvat mikrolainat,  joita on annettu jo yli 28000 55000 $ edestä.

KIVA-sivu

Keskustelua

Porhalla Hommakerhoon

Kipin kapin lähimpään Hommakerhoon tekemään tuttavuutta samanmielisiin. Täällä lista kaupungeista.